Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار آزاد ارز در حالی چهارمین روز کاری در هفته جاری را آغاز می کند که روز گذشته شاهد دو واکنش و به نوعی دو پیش بینی ارزی از سوی رئیس کل بانک مرکزی و رئیس جمهور بود. ابتدا ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه همایش بانکداری الکترونیک در جمع خبرنگاران با اشاره به نوسانات شدید نرخ ارز طی روزهای گذشته گفت: نرخ ارز قطعا طی روزهای آینده کاهش خواهد یافت؛ چرا که ذخایر بانک مرکزی در حد بسیار مناسبی است و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این صحبت ها، دکتر روحانی در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم اظهار داشت: "وعده دولت به مردم این است که ارز مورد نیاز کشور را تامین کند ما خوشبختانه درآمد ارزی مان خیلی بیشتر از مخارج ارزی مان است، حدودا بگویم در سال 96 تا پایان سال حدود 90 میلیارد دلار ما درآمد خواهیم داشت از نفت و غیر نفت پیش بینی می کنیم. من به مردم می‌گویم که دولت نمی‌خواهد ارز را برای تامین بودجه خود گران کند، مردم مطمئن باشند. روحانی در پاسخ به این پرسش مجری برنامه که خیال ما بابت دلار راحت باشد، گفت: بله راحت باشد."

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ حال باید منتظر ماند و نظاره گر بازار ارز بود تا مشخص شود که تا چه حد خیالمان از بابت دلار می تواند راحت باشد. دلاری که روز گذشته نیز در ادامه روند افزایشی، بر اساس اطلاعات رسمی و سامانه تحت نظارت بانک مرکزی، بازهم گران تر شد، هرچند روند گرانی اندکی کاهش داشت ولی در پایان روز گذشته، در صرافی های مجاز، به طور میانگین 200 ریال گران تر فروخته شد. این نکته را نیز بایستی یادآور شد که در پایان روز گذشته، سومین اظهار نظر درباره قیمت دلار را صمد کریمی مدیر اداره صادرات بانک مرکزی داشت، با این تفاوت که وی گفته است قیمت اسکناس دلار آمریکا، دوم بهمن ماه نسبت به روز گذشته بالغ بر یکصد تومان کاهش یافته است. این اظهار نظر با رشد 200 ریالی سامانه تحت نظارت بانک مرکزی، تفاوت معناداری دارد.

جدول زیر بیانگر میانگین وزنی نرخ خرید و فروش دلار آمریکا، یورو و درهم امارات، بر مبنای معاملات ثبت شده در سامانه نظارت ارز توسط صرافی های مجاز کل کشور، رأس هر ساعت است.

توضیح اینکه جدول زیر ساعت به ساعت به روز رسانی می‌شود. همچنین سطر اول مربوط به میانگین قیمت های روز قبل است.    دلار آمریکا، یورو و درهم امارات در بازار آزاد 3 بهمن ماه 96    ساعت دلار آمریکا  یورو  درهم امارات  خرید نقدی  فروش نقدی  تغییر  خرید نقدی  فروش نقدی  تغییر  خرید نقدی  فروش نقدی  تغییر میانگین دوشنبه 45,402 45,429 27 56,387 56,332 55- 12,554 12,559 5 9 45,133 45,521 388 56,743 55,730 1013- 12,302 12,664 362 10                  

 

افزایش نرخ دلار در بانک مرکزی

براساس اعلام بانک مرکزی نرخ هر دلار آمریکا برای امروز (سه‌شنبه سوم بهمن ماه) با ۳۵ ریال افزایش نسبت به روز گذشته ۳۶ هزار و ۶۷۰ ریال قیمت خورد.

همچنین هر پوند انگلیس با ۵۱۷ ریال افزایش نسبت به روز دوشنبه ۵۱ هزار و ۲۹۳ و هر یورو با ۲۱۲ ریال رشد ۴۴ هزار و ۹۷۳ ریال ارزشگذاری شد.

براین اساس هر فرانک سوییس ۳۸ هزار و ۱۳۳ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۵۷۱ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۶۶۸ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۴۲ ریال، روپیه هند ۵۷۵ ریال، درهم امارات متحده عربی ۹ هزار و ۹۸۶ ریال، دینار کویت ۱۲۱ هزار و ۸۶۵ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۳۳ هزار و ۹۶ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۳ هزار و ۱۰۰ ریال، دلار هنگ کنگ ۴ هزار و ۶۹۱ ریال، ریال عمان ۹۵ هزار و ۳۷۱ ریال و دلار کانادا ۲۹ هزار و ۴۴۶ ریال قیمت خورد.

همچنین نرخ راند آفریقای جنوبی ۳ هزار و ۳۸ ریال، لیر ترکیه ۹ هزار و ۶۹۱ ریال، روبل روسیه ۶۴۹ ریال، ریال قطر ۱۰ هزار و ۷۵ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۷۶ ریال، لیر سوریه ۷۲ ریال، دلار استرالیا ۲۹ هزار و ۲۹۶ ریال، ریال سعودی ۹ هزار و ۷۷۹ ریال، دینار بحرین ۹۷ هزار و ۵۲۸ ریال، دلار سنگاپور ۲۷ هزار و ۸۳۴ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۳۸۰ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۷۴۸ ریال تعیین شد.

نرخ یکصد درام ارمنستان ۷ هزار و ۶۱۰ ریال، دینار لیبی ۲۷ هزار و ۲۱۹ ریال، یوان چین ۵ هزار و ۷۳۰ ریال، یکصد بات تایلند ۱۱۵هزار و ۲۲۵ ریال، رینگیت مالزی ۹ هزار و ۳۳۸ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۴ هزار و ۲۵۱ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۱ هزار و ۳۳۰ ریال، افغانی افغانستان ۵۲۸ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۸ هزار و ۴۲۶ ریال، منات آذربایجان ۲۱ هزار و ۵۵۷ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۱۵۷ ریال و بولیوار جدید ونزوئلا ۳ هزار و ۶۷۲ ریال ارزشگذاری شد.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • قیمت ارز مرکز مبادله‌ای ۹ اردیبهشت؛ افزایش قیمت دلار و یورو
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله ارز
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای